Danışmanlığını yaptığımız müşterimiz “Bağlantı Elemanları” üretimi ve satışı konusunda Türkiye’nin en önde gelen kurumları arasındadır. Biz İnsan Kaynakları Danışmanları olarak aralarına katılacak yeni takım arkadaşları aramaktayız.
LOJİSTİK ŞEFİ
LŞ- İstanbul (Asya)
ISTANBUL
BAĞLANTI ELEMANLARI
Depo operasyonlarını, depo ve sevkiyat personelini verimli olarak yönetmek ve yönlendirmek. Kapasite planlanlamalarını yapmak. Depo/Ambar problemlerini tanımlamak ve çözümlemek için diğer departmanlar ile iş birliği yapmak. Depo içerisinde ve çevresinde iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin alınmasını sağlamak. Depo giriş/çıkış kayıtlarının sistematik olarak tutularak, stok, sevk idaresini ve gerekli raporlamaları yapmak. Etkin envanter yönetimi yapmak, stok sayımlarını planlamak ve gerçekleştirmek.
• Üniversitelerin lisans / ön lisans bölümlerinden (Tercihen Lojistik Yönetimi) mezunu olmak, • Benzer pozisyonlarda Lojistik şirketlerinde depo sevkiyat ve ekip yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli olmak • ERP sistemi depo modülleri konusunda bilgi sahibi ve Microsoft Office programlarını (özellikle excel) iyi derecede kullanabilen nitelikte olmak, • Dikkatli, sonuç odaklı, planlama ve raporlama konularında deneyimli, yönetim becerilerine sahip, analitik olmak,
Send your resume about this position. / Bu pozisyonla ilgili CV'nizi gönderiniz.