Danışmanlığını yaptığımız müşterimiz üretim yapan, ürünlerini ağırlıklı ihraç eden ve alanında lider kuruluşlardan biridir. Biz, İnsan Kaynakları Danışmanları olarak aralarına katılacak yeni bir takım arkadaşı aramaktayız.
İÇ DENETİM MÜDÜRÜ
IDM-İst Avrupa
İSTANBUL (Avrupa)
ENDÜSTRİYEL
İDM, YK Başkan’ına rapor edecektir ve başlıca sorumlulukları aşağıdaki gibidir; Şirket ve bağlı ortaklıkların işlem ve faaliyetlerinin Yönetim Kurulu adına grup içi düzenlemelere, ilgili mevzuatlara ve uluslararası standartlara uygunluğunun denetlenmesi, iş süreçlerinin, iç kontrol faaliyetlerinin, risk yönetimi ve kurumsal yönetim süreçlerinin etkinlik ve yeterliliğinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesidir. Ayrıca, Etik & Uyum alanında yönetmeliklerin hazırlanması ve revizyonu, ilgili süreçlerin ve talimatların oluşturulması, bu hususta grup genelinde farkındalığın artırılması, yapılan faaliyetlerin raporlanması ve takibinden sorumludur.
• Üniversite mezunu olmak. İşletme, İktisat ve/veya Endüstri Mühendisliği Fakültelerinin birinden mezun olmak tercih nedenidir, • Minimum 10 yıl benzer alanda deneyime sahip olmak ve en az 5 yıllık yöneticilik deneyimi edinmiş olmak, • SMMM, CIA, CFE, CISA, ITIL4, COBIT5 vb. mesleki yeterlilik belgelerinden en az birine sahip olmak, • İleri düzey MS Office bilgisine sahip olmak ve yanı sıra SAP, Oracle, MS Navision, Netsis, Logo, Tiger Logo vb. ERP sistemlerinden en az birinde kullanım deneyimine sahip olmak, • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak.
Send your resume about this position. / Bu pozisyonla ilgili CV'nizi gönderiniz.